Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry games for windows

Ashuan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że to fake.

Trzeba uważnie przeczytać aukcję! Na pewno gdzieś jest haczyk.

Znalazłem.

"Do aktywacji wymagane posiadanie własnej kopii gry."

Chyba nie pirata, nie?

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Są to keye, np. chcesz zagrać w fife 11 przez neta, musisz podać cd-key ale go nie masz, więc kupujesz na aukcji i wbijasz cd-key i grasz przez neta. Tak jest z innymi grami.

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

To są keye a nie płytki

Bardzo dziękuje za odpowiedz.Nie wiedziałem co to znaczy Cd-Key...

@Westable12

Więc jak pobiorę grę osobno i wpisze ten key to będę mieć oryginalną grę?

Może kiedyś coś tu będzie

:D

Opublikowano

Musisz mieć nośnik gry. Np. kupujesz key, zasysasz pirata i masz oryginał. W razie czego posiadając kod gra jest w 100% legalna, a nośnik to tylko kopia zapasowa. Zastanawiam się czy nie kupić...

graphic.png

Opublikowano

Powiedzcie mi tuzy intelektu to. Dlaczego ludzie kupują klucze z allegro np. do BF3 za 50zł? Żeby było taniej, wygodniej. Grę ściągają z neta (w tym przypadku serial aktywują na Origin'ie i ściągają ją w 100% legalnie),a potem patchują do najnowszej wersji i aktywują, a wydali tylko 50zł nie 120zł :). Według waszego toku myślenia, ten który kupuję z allegro klucz, bo taniej (dajmy na to 50zł), musi kupić grę za 120zł z kluczem. To się mija z celem. Grę możesz mieć z dowolnego źródła (torrenty, download, od kolegów). Sam skorzystałem z tej okazji i obłowiłem się za 10zł w GTA IV (które teraz ze steama pobieram), RE5, BIO2 i Fallouta 3

Post skierowany głównie do 3xUP

Opublikowano

Będzie miał. Gra po zarejestrowaniu jej w systemie (podanie cd-keya) jest z automatu wpisywana do jego rejestru i przypisana do konta użytkownika, więc ma oryginała :)

Opublikowano

Trochę źle się wyraziłem, chodziło mi że gra sama w sobie nie będzie oryginalna ponieważ to i tak pirat, więc gdyby ktoś chciał pożyczyć to nie pożyczy bo to pirat.

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Gra jest w 100% legalna. To, że według ciebie to pirat jest nie moją sprawą. Wklepiesz kod, a pobrana gra to kopia zapasowa. Jakby policja z nakazem wpadła w sprawie piracenia gier to nic ci nie zrobią. Cd-key to taki "identyfikator". Szczególnie jak może być użyty raz na konto.

graphic.png

Opublikowano

Ehh ,prawdopodobnie są to keye czasowe. Tak samo jest do gry StarCraft II - musisz posiadać KEY'A za 1 zł,który jest na 7h grania ,aby mieć "pełną wersję czasową" , chyba tak samo jest z innymi grami. Kupujesz KEY , pobierasz grę i możesz grać on-line ;P

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...